MakeUp House Wedding
Sminka i frizura za vencanje

MakeUp House Wedding je deo studija MakeUp House koji je posvećen isključivo Vama budućim mladama. Studio bira i angažuje šminkere i stiliste kose za venčanje i brine se o njihovom usavršavanju i održavanju visokog standarda rada i pružanja samo najbolje usluge kupcima.

Šminka i frizura u Vašem domu

Mi znamo da je jutro pred venčanje veoma stresno i naročito problematično kada se firzura u salonu oduži, dođete kući, pa ste i šminker i Vi pod stresom da li će sve ispasti kako treba.

Da bismo smanjli stres, mi Vam pružamo i firzuru i šminku u Vašem domu, baš kao što to imaju i holivudske zvezde.

Provereni sertifikovani šminkeri/stilisti kose

Da ne biste vi proveravali koji je šminker dobar, a koji ne, mi smo to uradili za Vas. Videli smo ih kako rade i čime, i najbolje smo odabrali za saradnju.

Svi šminkeri i stilisti kose koji sarađuju sa studijom su sertifikovani i provereni.Pažljivo su odabrani na osnovu, ne samo rada, već i odnosa sa kupcima, šminke, proizvoda i pribora kojim rade.

Studio trenutno sarađuje sa 16 proverenih, sertifikovanih šminkera i stilista kose.

Mi imamo vremena za Vas

Svi naši šminkeri imaju pristup bazi fotografija i obučeni su da Vas saslušaju i da zajdedno dođete do ideje. Konsultacija sa šminkerom/stilistom kose je besplatna, tako da ako imate bilo kakvih pitanja javite se.

Informacije i saveti

Ova internet prezentacija ima za cilj i da Vam pruži savete napisane od strane profesionalnih šminkera i stilista kose, kako da se najbolje pripremite za najvažniji dan.

Studio MakeUp House

Studio MakeUp House je studio za profesionalno šminkanje, stilizovanje kose, kao i za obuku i usavršavnanje šminkera i stilista kose. U okviru studija nalazi se i Marketing Agencija.

 

PREPORUKA - MLADA IZ INOSTRANSTVA

"Za moje venčanje trebalo je više šminkanja i frizura pa sam se brinula da ću sama morati da tražim nekoliko šminkera i frizera, a to mi je zaista bilo komplikovano jer živim u inostranstvu a venčanje sam spremala u Srbiji.
Na dan venčanja iz studija su na ugovorenu adresu poslali 4 devojke i šminkale smo se sa uživanjem i bez stresa. Sve smo bile prezadovoljne."Dragana iz Švajcarske/Svilajnac avgust 2012

PREPORUKA - DOBAR TAJMING

"Nekako sam sve vreme imala utisak da tačno znaju šta mi treba i na koje probleme sam nailazila prilikom pripreme venčanja. Devojke iz studija pomogle su mi oko time-inga taj dan i stvarno nije bilo stresa.
Šminka i frizura bili su gotovi pola sata pre dolaska fotografa, tako da sam imala vremena da se obučem i sve je bilo spremno kada je došao fotograf.
Bojala sam se da ću biti pod stresom to jutro. Mnogo mi je pomoglo iskustvo devojaka iz studija jer meni je ovo bilo prvo venčanje, a njima ko zna koje po redu :)
"

Milica, Beograd oktobar 2012

PREPORUKA - ZA ODLIČAN RAD

firzuraSaljem vam nekoliko slika sa vencanja i krstenjakao sto sam i obecala. Slike ce vam reci

koliko nam je bilo divno i koliko ste vi uradili dobar posao. Jos jednom hvala.

 


Natasa, septembar 2012

 

PREPORUKA

frizura za vencanje"Htela bih još jednom da vam se zahvalim na divnoj šminki i frizuri. Mnogi su me pitali gde sam sve to radila pa sam vas bas lepo nahvalila"

 

 

Sanja, venčanje oktobar 2012

 

 

make up for ever

temptu logo

 

   

Da se lakše snađete i brže nađete. Svi linkovi:

Profesionalno šminkanje
Svečane frizure
Paketi Savršena mlada
AirBrush šminkanje
Galerija
O nama
Cenovnik
Pokloni
Česta pitanja
Kontakt
Uslovi i mogućnosti plaćanja

 

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Gotovinom
Čekovima građana
Kreditnim i debitnim karticama
Preko računa
Odloženo i plaćanje na rate

 
Copyright © 2010-2013 Studio MakeUp House | Patrijarha Gavrila 5, Beograd | +381 11 383 54 92, +381 69 287 67 20 | vencanja@makeuphouse.rs